Olağanüstü toplantıda konuşulanlar

Şenol Güneş'in dev zirvede Ahmet Nur Çebi'ye söyledikleri ortaya çıktı.

Olağanüstü toplantıda konuşulanlar
OLUŞTURULMA TARİHİ 07.10.2023 13:40
SON GÜNCELLEME 07.10.2023 13:40
😃
0
😂
0
😍
0
😮
0
😠
0
😢
0

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 2-0 öne geçtiği maçta Lugano'ya 3-2 yenilince olanlar oldu. Teknik direktör Şenol Güneş ile Başkan Ahmet Nur Çebi müsabakanın ardından statta görüşme gerçekleştirdi.

 

Dev zirvede Şenol Güneş istifa ederken, yönetim de daha sonra seçim kararı aldığını açıkladı. Hürriyet'in haberine göre Şenol Güneş'in görüşme sırasında Ahmet Nur Çebi'ye söyledikleri ortaya çıktı.

 

Haberde Ahmet Nur Çebi'nin Şenol Güneş'i toplantıya davet ettiği ve moralsiz olduğu gözlemlenen tecrübeli teknik adamın kısa bir veda konuşması yaptığı kaydedildi.

 

Şenol Güneş'in dev zirvede, "Sayın Başkanım, bugüne kadar takım için çok fazla şey yaptınız. Maddi manevi olarak arkamızda durdunuz. Sizi daha fazla zorda bırakmamak, önünüzü açmak için istifa kararı aldım. Hepinize verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandığı öne sürüldü.

 

Şenol Güneş'in sözlerine cevap veren Ahmet Nur Çebi'nin ise "Beşiktaş Kulübü'ne hizmetleriniz ve anlayışınız için biz de size teşekkür ediyoruz. Takımın başarılı olması için elinizden gelen her şeyi yaptığınızı, gerektiğinde büyük fedakarlıklarda bulunduğunuzu hepimiz biliyoruz. Sizden takımın son durumu hakkında bir rapor hazırlamanızı rica ediyorum. Bu sezon yaşanan istikrarsızlığın sebeplerini detaylarıyla anlatmanızı istiyorum." dediği iddia edildi.

 

Beşiktaş, Şenol Güneş'in istifasını şu sözlerle duyurmuştu:

 

"Lugano maçının ardından bir araya geldiği Başkanımız Ahmet Nur Çebi’ye, Beşiktaşımızın menfaatleri doğrultusunda bir kan değişikliğine ihtiyaç olduğunu, Kulübümüzün ve takımımızın önünü açmak adına alınacak her türlü karara saygı duyacağını ifade eden Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, bugün itibarıyla görevinden ayrılmıştır. Şenol Güneş’e Kulübümüze katkıları nedeniyle teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."


 

YORUMLAR