Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Başkanı Cengiz Durmuş, "Trabzon'un bir tenis şehri olabilmesi için bugün çok önemli bir başlangıç." dedi.
Durmuş, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman ile Gençlik ve
Spor İl Müdürü Hayrullah Ozan Çetiner, Trabzon Beşirli Tenis Kompleksi kortlarında bugün başlayacak ve 18 Aralık'a kadar sürecek Türkiye Tenis Ligi final müsabakaları öncesi gazetecilerle buluştu.
Durmuş, EYOF Olimpiyat Sosyal Tesisi'nde düzenlenen basın toplantısında, hedefleri olan ve bu hedeflere ulaşmak için stratejiler geliştiren bir federasyon olduklarını söyledi.
Hedefleri kapsamında teniste en iyi sporcu yetiştirebilen ülkeler arasına girebilmek için mücadele ettiklerini belirten Durmuş, "Trabzon, 2011 yılında
Avrupa Tenis Oyunları'na ev sahipliği yapmış. Kaliteli, standartları yüksek tenis merkezinde bugün Türkiye tenis finallerini yapacağız." dedi.
Durmuş, tenisin her yerde ve her zaman oynanabilecek bir spor branşı olduğunu ifade ederek, "Trabzon bir spor şehridir, bunu tüm dünya biliyor. Ama Trabzon'un bir tenis şehri olabilmesi için bugün çok önemli bir başlangıç. Trabzonluları maçlarımızı izlemek için davet ediyoruz." diye konuştu.