"Fenerbahçe'nin güçlü ama zaafları olan bir oyunu var."

Deplasmanda Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olan Başakşehir'de teknik direktör Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu

"Fenerbahçe'nin güçlü ama zaafları olan bir oyunu var."
OLUŞTURULMA TARİHİ 23.10.2022 08:47
SON GÜNCELLEME 23.10.2022 08:47
😃
0
😂
0
😍
0
😮
0
😠
0
😢
0

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olan Medipol Başakşehir'de teknik direktör Emre Belözoğlu;

 

“Öncelikle Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Bizler üzgünüz. Oyunun ritmini belirlediğimiz dakikalarda gidişattan memnundum. İkinci yarının başında 15-20 dakika oyun istediğimiz tempoda giderken, oyun bize dönecekken rakip hoca hamleler yaptı, biz de hamleler yaptık ama onlar karşılığını aldı, biz alamadık. Kaybettiğimiz için üzgünüz ama sadece bir maç kaybettik. Önümüzde Fiorentina maçı var. Çok daha domine edebileceğimiz, bize alanlar bırakan bir rakibe karşı daha iyisini yapabilirdik. Bu maçtan dersler çıkararak bundan sonraki maçlarda inşallah daha iyi oynarız.”

 

"Geçişleri kullanmak istedik. Stoperlere de kenar oyuncularımız baskı yapıyordu. Kenar oyuncularımızdan boşlukları kullanmalarını istemiştik. Fenerbahçe'nin güçlü ama zaafları olan bir oyunu var. Ciddi boşluklar da bırakıyorlar. Bunu değerlendirmek istedik ama sonuç çıkaramadık. Fenerbahçe, 50 bin taraftarının gücünü bize hissettirdi. Biz maça ikinci yarıda da iyi başladık. Rakip hoca hamleler yaptı, ben hamleler yaptım. Öndeki 3 oyuncuyu değiştirdi rakip. Hamlelerden sonra bizim adımıza oyun geriye gitti."

YORUMLAR