"Emin, Galatasaray'ın önümüzdeki yıllarda geleceğini yazacak arkadaşlardan biri"

Başkan Dursun Özbek, sözleşmesi 2026 yılına kadar uzatılan 19 yaşındaki stoper Emin Bayram'ın kulübün geleceği olduğunu söyledi.

"Emin, Galatasaray'ın önümüzdeki yıllarda geleceğini yazacak arkadaşlardan biri"
OLUŞTURULMA TARİHİ 16.01.2023 19:54
SON GÜNCELLEME 16.01.2023 19:54
😃
0
😂
0
😍
0
😮
0
😠
0
😢
0

Dursun Özbek, sözleşmesi 2026 yılına kadar uzatılan 19 yaşındaki stoper Emin Bayram'ın kulübün geleceği olduğunu söyledi.


Dursun Özbek, altyapıdan yetişen ve A takımda yer alan Emin Bayram'ın sözleşmesinin uzatılmasından dolayı Nef Stadı'nda düzenlenen törende GSTV'ye açıklamada bulundu.


Emin'i uzun zamandan beri takip ettiğini belirten başkan Özbek, "Emin son derece başarılı. Galatasaray'ın önümüzdeki yıllarda geleceğini yazacak arkadaşlardan biri. Kendisi hem fizik açısından hem de oynadığı mevki açısından Galatasaray'a son derece faydalı olmaya devam ediyor. Emin'e hem ben güveniyorum hem hocası hem de tüm yönetici arkadaşlarımız güveniyor. Özellikle bu sene Emin'in büyük katkısı olacak. Kendisine bundan sonraki Galatasaray hayatında başarılar diliyorum." diye konuştu.


"Galatasaray'ın çimentosu Eminler." diyen Özbek, "Galatasaray sevdası Emin'de de bitmesin. Galatasaray'da yolu açık olsun. İnşallah Allah sakatlık vermesin. Bundan sonra hem Galatasaray'a hem milli takıma hem Türk futboluna büyük katkı verecek bir arkadaşımız. Kendisi bir pırlantadır. Bunun kıymetini de bilsin. Kendisini geliştirmek için de elinden geleni yapsın. Kendisine bir abi tavsiyesi veriyorum ve başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR